I.v.m. het Coronavirus neemt ons kantoor tot nader bericht voorzorgsmaatregelen.Lees meer.
volg-rechtsvormen.jpg

Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Ons kantoor neemt met ingang van 30 juni 2020 tot nader bericht voorzorgsmaatregelen:

Algemene voorzorgsmaatregelen

  • Heeft u (algemene) vragen en/of wilt u een afspraak maken? Dan verzoeken wij u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen
  • Wilt u stukken afgeven, dan verzoeken wij u deze in de brievenbus te deponeren;
  • De kamers, tafels, enz. zullen na ieder bezoek ontsmet worden.

Voorzorgsmaatregelen op kantoor

  • Heeft u griep- of verkoudheidsklachten, dan verzoeken wij u thuis te blijven. Neemt u dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op?
  • Hoe onnatuurlijk het ook aanvoelt, wij zullen u geen hand meer geven ter begroeting. Uiteraard wordt u vriendelijk door ons begroet;
  • U krijgt van ons een eigen pen om de akten te tekenen. Indien mogelijk verzoeken wij u een eigen blauwe pen mee te nemen.

Volmachten ondertekenen op kantoor/legalisaties

  • Om het contact zo veel mogelijk te beperken, verzoeken wij u telefonisch een afspraak met ons te maken voor het ondertekenen van bijvoorbeeld volmachten of voor het legaliseren van uw handtekening. De documenten die gelegaliseerd moeten worden verzoeken wij u vooraf per e-mail aan ons toe te zenden, tezamen met een duidelijke scan van uw legitimatiebewijs. Op het afgesproken tijdstip laat u aan onze medewerker uw legitimatiebewijs zien. U wordt vervolgens begeleidt naar een kamer waar de volmacht voor u klaar ligt. Indien mogelijk verzoeken wij u een eigen blauwe pen mee te nemen.

Het zijn vervelende maatregelen die wij moeten nemen, maar wij vragen om uw begrip.

 

 

Offerte aanvragen

Wil je weten wat onze werkzaamheden kosten? Vul zo goed mogelijk in wat je gedaan wilt hebben, dan vertellen wij wat het kost. Bij twijfel, gewoon even bellen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

+ Kan ik altijd een afspraak maken?

Een afspraak met de notaris maken is geen probleem. Wel vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij direct met u kijken naar een geschikte datum en tijd.

+ Hoe snel ontvang ik een offerte?

Doorgaans streeft Remmerswaal Notariskantoor ernaar een offerte binnen 2 dagen gereed te hebben. Echter bij complexere offertes zal altijd contact met u opgenomen worden en kan het offertetraject meer tijd in beslag nemen.

+ Waar zijn jullie gevestigd?

Remmerswaal Notariskantoor is gevestigd in 's-Gravenzande. Ons adres is: 

Zandeveltplein 42
2692 AG ‘s-Gravenzande

Privacy - Privacy Levenstestament - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie